Schoonmaak Artikelen

Informatie
Hieronder vind u een deel van het assortiment van Filta Groningen, voor meer informatie of productaanbod neem dan contact met ons op.

olieextraweb

Power Clean Blue HD
Power Clean Blue HD is een krachtig geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Door zijn veelzijdigheid is deze laagschuimende heavy duty cleaner overal en binnen iedere branche inzetbaar. Power Clean Blue HD tast staal, legeringen, aluminium en (kunst)stoffen niet aan waardoor dit product op alle waterbestendige ondergronden toepasbaar is.

olieextraweb

Oven & Grill Cleaner HD
Oven & Grill Cleaner HD is ontwikkeld voor het verwijderen van dierlijke, plantaardige en eetbare oliën/vetten. Dit product reinigt uiteenlopende ondergronden en objecten welke (zwaar) vervuild zijn door o.a. raapolie, palmolie, zonnebloemolie, kokosolie, lijnolie, visolie, melasse, stearine en afval van vetzuren. Oven & Grill Cleaner HD is tevens zeer geschikt voor het oplossen van eiwitten.

olieextraweb

Industrële Handreiniger
Industriële Handreiniger is een prettig geurende en uitstekend reinigende handzeep. Door de toevoeging van huidbeschermende en huidverzorgende componenten is Industriële Handreiniger geschikt om dagelijks meerdere malen de handen te reinigen. In de samenstelling van dit product is geen gebruik gemaakt van oplos- en schuurmiddelen, loog en emulgatoren. Industriele Handreiniger lost in water volledig op en is biologisch afbreekbaar. Verwijdert olie, teer, verf, inkt, vet, aarde, smeer, dagelijkse vervuiling.

olieextraweb

Vloerreiniger
Neutrale Vloerreiniger is een laagschuimend reinigingsmiddel voor de dagelijkse en periodieke reiniging van vrijwel alle vloeren. Neutrale Vloerreiniger is universeel toepasbaar op alle waterbestendige oppervlakten zoals marmer, linoleum, kunststof, tegels, gelakt en ongelakt hout en steenachtige materialen en is aangenaam geparfumeerd. Neutrale Vloerreiniger is geschikt voor zowel de natte reiniging als de sprayreiniging. Neutrale Vloerreiniger verwijdert snel en moeiteloos alle vervuilingen. Bij toepassing in een schrob-zuigmachine is geen antischuim nodig. Neutrale Vloerreiniger droogt streeploos op. PH waarde is 9.

olieextraweb

Interieurreiniger
HCPRO Interieurreiniger is een veilige heavy duty cleaner voor het snel en streeploos reinigen van alle waterbestendige oppervlakken. HCPRO Interieurreiniger verwijdert aangekleefd vuil en vingertasten, aanslag van nicotine, roet, vet en atmosferische vervuilingen. HCPRO Interieurreiniger is zuinig in gebruik en droogt streeploos op. Bovendien Iaat HCPRO Interieurreiniger angdurig een frisse geur achter.

olieextraweb

Stankverwijderaar
Micro Stankverwijderaar is een duurzaam microbiologisch reinigingsmiddel met stankverwijderende werking. Bacteriën, micro-organismen, enzymen en oppervlakte actieve stoffen zorgen voor vuiloplossing én verdrijving van hinderlijke stank en geuren. In te zetten voor reiniging en stank verdrijving van sanitaire ruimten, urinoirs, vuilwatertanks, portable toiletten, in de bilge van een schip, etc

olieextraweb

Glass & Screen Cleaner HD
Glass & Screen Cleaner HD is een veilige, gebruiksklare, heavy duty cleaner voor het snel en streeploos reinigen van alle waterbestendige oppervlakken. Glass & Screen Cleaner HD verwijdert aangekleefd vuil en vingertasten en aanslag van atmosferische vervuiling. Dit product is ongeparfumeerd waardoor geschikt voor toepassing binnen HACCP werksystemen / gebruik in de omgeving van voedingsmiddelen.

olieextraweb

Milde Sanitairreiniger
Milde Sanitairreiniger is een geconcentreerde reiniger voor dagelijkse reiniging van het gehele toilet, wasruimte, wanden en vloeren. Milde Sanitairreiniger reinigt doeltreffend, verhoogt de hygiëne en geeft een langdurige frisse geur. Dit product kan zonder toebrengen van schade worden toegepast op ieder waterbestendig oppervlak.

olieextraweb

Sanitairreiniger met ontkalker
Hoog geconcentreerde sanitairreiniger met ontkalker. Reinigt streeploos, verhoogt de hygiene en geeft langdurig een aangename en frisse geur. Verwijdert eenvoudig kalkaanslag en urinesteen van urinoirs, toiletpotten, wasbakken, vloeren en wanden in sanitaire ruimten. Niet geschikt voor het reinigen van kalkhoudende steensoorten zoals bijvoorbeeld marmer. Ph waarde l.